Parappa the Rapper palaa ensi kuussa, myös entinen PS4-yksinoikeus What Remains of Edith Finch päivättiin

Parappa the Rapper räppäilee PS4:llä vajaan kuukauden päästä. Myös What Remains of Edith Finch ja Cosmic Star Heroine on päivätty.

15.3.2017 20:25

Sony on vahvistanut julkaisupäivän Parappa the Rapperin paluulle. Alkuperäiseltä PlayStationilta tuttu rytmipeli ehostuu PlayStation 4 -kansaa varten 4. huhtikuuta, jolloin sen pääsee kokemaan 15 eurolla teräväpiirtoon pävitettynä ja uusilla rytmikkäillä värinämahdollisuuksina varustettuna.

Yhdysvalloissa pelin julkaisu kuuluu osaksi noin kuukauden mittaista Play Collective -kampanjaa, jonka aikana useampi muukin tuore PlayStation 4 -nimike on saamassa julkaisunsa. Näihin lukeutuu esimerkiksi The Unfinished Swanin aikoinaan tehneet Giant Sparrow -studion uutuuspeli What Remains of Edith Finch, joka on nyt myös päivätty huhtikuun 25. päivälle. Nelisen vuotta työstetty peli on tulossa samaan aikaan myös pc:lle, sillä Sonyn itsensä sijaan peliä nyt tovin aikaa ollut julkaisemassa elokuva-alalta paremmin tuttu Annapurna.

Muita Play Collectiveen osaksi laskettuja pelejä ovat hiljattain myöskin päivätty Full Throttle Remastered, Rain World, Everywhere ja Cosmic Star Heroine. Jälkimmäiseksi mainittu julkaistaan PS4:lle ja pc:lle 11. huhtikuuta.

Lisää luettavaa