Paragon on uusi peli Unreal Tournamentin eeppiseltä kehittäjältä

Epic Gamesin näyttäisi kehittävän muitakin pelejä kuin vain uutta Unreal Tournamentia ja Fortnitea. Nyt julki on tuotu varsin mysteeriseltä vielä vaikuttava Paragon.

3.11.2015 20:40

Epic Games on julkistanut varoen kokonaan uuden pelin nimeltä Paragon. Tänään tiistaina lanseerattujen pelin omien kotisivujen perusteella tulossa olisi jälleen jonkinlainen pc-räiskintä, joskaan täysin varmuudella tätä ei voi vielä sanoa. Pelistä on nimittäin julkaistu toistaiseksi hyvinkin rajoitetusti informaatiota.

Lähinnä kuvaavin Paragonista tähän mennessä saatu asia on ollut ohesta löytyvä lyhyt video. Siinä Epic esittelee ilmeisesti yhtä pelin viidestä hahmoluokasta, jonka perusteella tulossa olisi jonkinlainen futuristinen pelikokemus. Lisää hahmoluokkia ja niihin liittyviä erikoisuuksia Epicin on määrä ”paljastaa” kotisivuillaan noin viikon välein.

Paragon on tällä hetkellä kolmas peli, jonka parissa Epic Gamesin tiedetään tällä hetkellä tavalla jos toisella työskentelevän. Muut tuotokset ovat uusi ilmaiseksi pelattava Unreal Tournament sekä tiimipohjainen selviytymisrämistely Fortnite. Luonnollisesti toki myös Unreal Engine 4 -pelimoottorin kehitys pitää yhtiötä parhaillaan kiireisenä.

Suunnitelmissa Epic Gamesilla olisi tuoda Paragon pelattavaksi ensi vuoden aluksi. Mukaan sen beetatestaajaksi voi ilmoittautua jo pelin kotisivuilla.

Lisää luettavaa