Paradox lähes tuplaa Crusader Kings III:n lisäsisältöjen hinnat – faneilta täystyrmäys korotukselle

Crusader Kings III:n lisäsisältöjen hinnankorotus sai lyttäyksen.

16.8.2022 19:48

Paradox Interactive on julkistanut korottavansa Crusader Kings III:n lisäsisällön hinnoittelua.

Studio kertoo keskustelupalstallaan korottavansa Crusader Kings III:n niin kutsuttujen Flavor Packien hintaa. Viestin mukaan Flavor Packien hinta nousee 6,99 dollarista 12,99 dollariin. Paradox ei ole paljastanut uutta eurohinnoittelua, mutta Crusader Kings III:n tähän saakka julkaistut Flavor Packit, Northern Lords ja Fate of Iberia, maksavat tällä hetkellä 6,99 euroa, joten pakettien täkäläinen hinta noussee 12,99 euroon. Paradoxin mukaan myös tulevien Flavor Packien hinnoittelu on linjassa korotetun hinnan kanssa.

Muutoksella ei ole vaikutuksia peruspelin tai Royal Court -laajennuksen hinnoitteluun. Northern Lordsin ja Fate of Iberian hinnankorotuksen kerrotaan astuvan voimaan 13. syyskuuta, joten lisäsisältöpaketit voi vielä siihen asti hankkia nykyisellä hinnalla.

Hinnankorotus on herättänyt negatiivisen reaktion pelaajien keskuudessa. Muutos on saanut tyrmäyksen keskustelupalstan kommenteissa, joissa kyseenalaistetaan tähänastisten lisäsisältöpakettien hinta-laatu -suhdetta uudella hinnalla. Kommenteissa myös penätään Paradoxilta perusteluja korotukselle, mutta studio on toistaiseksi pysynyt vaitonaisena hinnannousun syistä.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa