Papers, Please -kehittäjä lähtee mysteereillä kyllästetylle matkalle

Lucas Popen seuraava peliprojekti kantaa nimeä Return of the Obra Dinn. Luvassa on vanhojen mustavalkoisten Mac-pelien inspiroima ensimmäisen persoonan seikkailu.

25.5.2014 23:07

Laajalti kiitellyn Papers, Pleasen luonut itsenäinen pelinkehittäjä Lucas Pope on paljastanut seuraavan projektinsa. Tulevien kuukausien aikana miehen keskittymisen on pääasiallisesti viemässä Unitylla kehitettävä Return of the Obra Dinn, joka genreltään putoaa ensimmäisestä persoonasta kuvattujen 3D-seikkailupelien kastiin.

Return of the Obra Dinnissa keskiössä nähdään Obra Dinniksi kutsuttu kauppalaiva, joka vuonna 1802 katosi mystisesti matkallaan Hyväntoivonniemelle. Kuusi vuotta myöhemmin laiva palaa yllättäen jälleen ihmisten ilmoille ilman miehistöään ja näin ollen jonkun on tietysti lähdettävä tutkimaan sen autioituneita sisuksia.

Popen jakamien ensimmäisten yksityiskohtien perusteella Return of the Obra Dinn on keskittymässä enemmän tarinaan ja teknisiin kikkoihin kuin Papers, Please. Erityisesti tämä tulee näkymään pelin ulkoasussa, jonka on määrä muistuttaa klassisia mustavalkoisia Mac-pelejä, joita kohtaan Pope kertoo kokevansa suuria nostalgian väristyksiä.

Pelillinenkin puoli Obra Dinnistakin on toki löytymässä, mutta kehittäjä ei ole suostunut vielä paljastamaan siitä juuri paljoa. Lähinnä tiedossa on, että pelin on määrä tarjota pelattavuudensa osalta pelaajalle jonkinlaista mielenkiintoista koukkua, joka ei tee pelaamisesta vain tavaroiden ja johtolankojen perässä kyykistelyä.

Return of the Obra Dinnin edistymistä voi seurata The Independent Gaming Source -sivuilla.

Lisää luettavaa