Paluu Legacy of Kainin maisemiin: Nosgoth aukeaa testattavaksi viikonloppuna

Square Enix avaa tulevan Nosgoth-ilmaispelinsä kaikkien testattavaksi tänä viikonloppuna.

5.8.2014 15:26

Square Enix avaa tulevan Nosgoth -pelinsä portit kaikille avoimiksi viikonlopun ajaksi.

Klassiseen Legacy of Kain -universumiin sijoittuva pc-ilmaistoiminta Nosgoth on parhaillaan suljetussa betassa, mutta peli avautuu tällä viikolla kaikkien testattavaksi neljän päivän ajaksi. Avoin testiviikonloppu on lähtölaukaus pelin avoimelle betalle, joka Square Enixin mukaan käynnistyy tulevan talven aikana.

Nosgoth keskittyy vampyyrien ja ihmisten välisiin tiimiyhteenottoihin, joissa vampyyrit suosivat lähitaistelua ja ihmiset kolmannen persoonan räiskintää. Testiviikonloppuun osallistumiseen ei vaadita rekisteröitymisiä tai beta-avaimia, mutta osanottajat saavat ekslusiivisen tunnusmerkin ja pääsevät antamaan palautetta pelin kehityksestä.

Viikonlopun aikana on käynnissä tuplakokemuspisteet, ja kaikki suoritukset ja kullalla tehdyt ostokset jäävät talteen Steam-tilille, mikäli pelin pariin päättää palata hakemalla suljettuun betaan tai liittymällä loppuvuodesta avoimeen betaan.

Nosgothin avoin viikonloppu on käynnissä Steamissa 7. – 11. elokuuta, eli kuluvan viikon torstaista aina sunnuntaihin asti asti.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa