Palkkasoturit takaisin asemiin! Jagged Alliance 3 paljastui ensitrailerilla ja -kuvilla

Takana tällä kertaa Tropico- ja Surviving Mars -konkari Haemimont Games.

17.9.2021 21:08

Uusi numeroitu Jagged Alliance -osa on paljastunut ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1999. Peli on pc:lle matkalla oleva Jagged Alliance 3, jota valmistelevat parhaillaan THQ Nordic sekä Tropico– ja Surviving Mars -konkari Haemimont Games.

Jagged Alliance 3 yhdistää taktisesti syvällisen vuoropohjaisen toiminnan suureen pelimaailman tutkimiseen strategisten osa-alueiden kanssa, joita edustavat alueiden valtaaminen, paikallisten joukkojen kouluttamnen ja useiden ryhmien muodostamisen rakastettuja palkkasotilaiden valikoimasta, THQ Nordicin suunnalta kerrotaan.

Uutukaisessa rähisemään lähdetään resursseilta rikkaan Grand Chienin valtioon, jonka presidentti on kadonnut ja valtaa anastelee haltuunsa puolisotilaallinen The Legion -joukko. Koettavissa kampanja on niin yksikseen kuin halutessaan yhteistyönä kavereiden kanssa.

Julkaisuajankohtaa Jagged Alliance 3:lle ei ole vielä annettu. Ohessa kuitenkin sen julkistustraileri.

Edellinen täysin uusi Jagged Alliance -peli vuoden 2018 Jagged Alliance: Rage. Monien viimeisimpien sarjan osien tavoin HandyGamesin ja Cliffhanger Productionsin luomus ei tosin jäänyt historiankirjoihin erityisen merkittävä teoksena.

Lähde: THQ Nordic

Lisää luettavaa