Palkitun Journeyn kehittäjille miljoonarahoitus uuteen projektiin

Tyylikkään ja tunnelmallisen Journeyn kehittäjä on saanut kaikkiaan seitsemän miljoonan dollarin rahoituksen tulevia projektejaan varten.

28.5.2014 10:00

PS3-peleistään tunnettu thatgamecompany on saanut miljoonarahoituksen tulevaa peliprojektiaan varten.

Tunnelmallisten FlOw’n, Flowerin ja Journeyn kehittänyt yhdysvaltalaisstudio on kertonut saaneensa seitsemän miljoonan dollarin rahoituksen, jonka avulla thatgamecompany pystyy viemään uusimman pelinsä kehitystä eteenpäin. Studion aikaisemmat pelit on julkaistu yksinoikeudella Sonyn PlayStation-alustoille, mutta ulkoisen rahoituksen ansiosta thatgamecompany pystyy julkaisemaan pelejään haluamilleen laitteille.

Kiinalaisen Capital Today -yhtiön johtaman sijoittajaryhmän rahoituksen myötä studio kertoo kykenevänsä jatkossa niin julkaisemaan, markkinoimaan kuin jakelemaankin pelejään omilla ehdoillaan ilman ulkoisten julkaisijoiden apua.

Studion verkkosivuilla julkaistun tiedotteen mukaan thatgamecompany on palkitun Journeyn julkaisun jälkeen keskittynyt uuden projektinsa kehitystyöhön. Tulevaa peliä kuvataan inhimillisiin yhteyksiin keskittyväksi tunteelliseksi kokemukseksi samassa hengessä flOw’n, Flowerin ja Journeyn kanssa.

Lähde: thatgamecompany

Lisää luettavaa