Palkittu suomalaishitti jatkuu – uusi Badland ilmestyy perjantaina

Tulossa alkuun ainakin Apple Arcade -palveluun.

4.5.2022 15:11

Kiitelty suomalaispelisarja Badland saa jatkoa tällä viikolla.

Nyt perjantaina 6. toukokuuta Apple Arcade -palveluun liittyy osaksi Badland Party, jossa tuttu fysiikkapainotteinen tasolentely palaa moninpelivetoisin suunnitteluratkaisuin. Pelata voi niin verkossa kuin paikallisestikin kaikkiaan neljän pelaajan kanssa, mutta tekoälyn tukemana myös yksinpeluu on toki sekin mahdollista.

Yhteistyöpelattavaa mukaan luvataan 40 kentän edestä, minkä lisäksi kilpailullista pelaamista tuetaan vastaavalla kenttämäärällä. Pelaajakuntaa pyritään pitämään aktiivisena myös viikottaisilla haasteilla.

Tiedossa ei toistaiseksi ole, onko Badland Partya tarkoitus tuoda myöhempänä ajankohtana myös Apple Arcade -palvelun ulkopuolelle. Sarja debytoi vuonna 2013 myös Applen laitteilla, mutta levisi siitä myöhemmin myös aina konsoleille asti. Kaikkiaan pelisarjalla kerrotaan olleen pelaajia 150 miljoonaa kappaletta.

Ilmestymisvuonnaan Apple nimitti alkuperäisen Badlandin vuoden iPad-peliksi.

Badland Partyn taustalla vaikuttaa helsinkiläisstudio Hype Hype, joka tunnettiin aiemmin Frogmindsina. Studio nimesi itsensä uudelleen Hype Hype -nimisen pelipalvelunsa myötä.

Lähde: App Store

Lisää luettavaa