Palkittu fantasiakirjailija Neil Gaiman ponkaisi mukaan pelinkehitykseen

Seikkailupeli Wayward Manor tarjoaa kummitustarinan, jonka kynäilyssä on ollut mukana kirjailija Neil Gaiman.

28.7.2013 18:31

Sarjakuvien, romaanien ja television maailmasta muun muassa jo tuttu brittikirjailija Neil Gaiman haluaa tehdä uuden aluevaltauksen. Yhteistyössä The Odd Gentlemen -studion ja julkaisija Moonsharkin kanssa mies on tuomassa syksyllä koettavaksi ensimmäisen osan pelistään nimeltä Wayward Manor.

Pc:lle, Macille ja tableteille suuntaavaa Wayward Manoria on kuvailtu seikkailupeliksi, jonka keskiössä nähdään rauhaa kaipaava kummitus. Kummituksen kuolemanjälkeinen elämä ei ota kuitenkaan sujuakseen, sillä hänen asuttama kartano kuhisee häiriköiviä ihmisiä, jotka tietysti on kummiteltava sinne, missä pippuri kasvaa. Säikyttelyn tuoksinnassa pelaajat oppivat asioita sekä talon ylimääräisistä asukkaista että myös päähenkilöstä itsestään.

Pyrkimyksenään saada tukea varsinkin Waynord Manorin tulevaisuutta varten, pyörittävät kehittäjät parhaillaan pelin kotisivuilla omaa verkkokauppaansa. Sen kautta pelistä kiinnostuneet ihmiset voivatkin itse pelin ennakkotilauksen ohella syytää kehittäjille kehitysrahaa ostamalla vaikkapa myös t-paitoja tai päivällisen Gaimanin kanssa.

Pelin kehityksestä vastaava The Odd Gentlemen on aikaisemmin niittänyt mainetta varsinkin pulmaloikinta The Misadventures of P.B. Winterbottomilla. Gaiman itse on puolestaan tunnettu varsinkin useista palkituista romaaneista, kuten Hautausmaan poika ja Unohdetut jumalat. Hän on vastannut myös The Sandman -sarjakuvien käsikirjoituksesta.

Lähde: Whohauntsneil.com

Lisää luettavaa