Call of the Sea -seikkailupelin puolisentoista vuotta sitten tehnyt Out of the Blue Games on paljastanut seuraavan luomuksensa. Espanjalaisstudio on lyöttäytynyt jälleen kerran yhteen julkaisija Raw Furyn kanssa, jonka avulla kehitteillä on parhaillaan konsoleille ja pc:lle matkalla oleva American Arcadia.

Peli kertoo televio-ohjelmaa varten rakennetusta utopiakaupungista, jonka asukkailta pidetään salassa näiden elämien lavastettu luonne. Sen saloja selvitetään parista eri näkökulmasta, sillä peliä tähdittävät niin tv-sarjan lavateknikkona toimiva Angela Solano kuin Arcadia-kaupungin asukkaisiin lukeutuva Trevor Hills. Kaksikosta Trevorin vaiheet koetaan sivulta kuvattuina toimintaosuuksina, kun taas Angelaa ohjataan ensimmäisestä persoonasta erinäisten tutkiskelu- ja hakkerointipulmien merkeissä.

Vaikutteita American Arcadiaan on luonnollisesti haettu sellaisista viihdeklassikoista kuin Truman Show, Saarroksissa ja Pako tulevaisuudesta. Jo ennakkoon ääninäyttelijöinä mukaan on vahvistettu niin Yuri Lowenthal (Marvel’s Spider-Man), Krizia Bajos (League of Legends) kuin Cissy Jones (Firewatch).

Julkaisuajankohta ja tarkempia alustatietoja American Arcadiasta on määrä kuulla myöhempänä ajankohtana.

Lähde: American Arcadia (kotisivu)

Lisää luettavaa