Pakka kuosiin ja räiskimään: uutuuspeli Keystone paljastui Warframe-studiolta

Warframe-kehittäjä Digital Extremes on pystyttänyt uuden kehitystiimin luomaan uutta Keystone-räiskintäpeliä.

27.5.2017 15:15

Menestyksekästä Warframea viimeiset viisi vuotta pyöritellyt Digital Extremes on paljastanut uuden pelin. Warframen rinnalla studiossa on nykyisin toisen tiimin käsissä kehitteillä ilmaispeliksi myöskin kaavailtu Keystone, jonka suljettu alfatestailu on käynnistynyt nyt viikonloppuna.

Keystonella Digital Extremes on halunnut tuoda yhteen räiskimisen ja pakkojen rakentelun koukuttavuuden. Toiminta itsessään tapahtuu pelissä ensimmäisen persoonan kuvakulmassa, kun taas hahmojen muokkauksessa mukaan tuodaan myös korttien käyttöä. Taisteluita varten pelaajat voivat nimittäin varustaa hahmonsa erilaisilla kyvyillä ja aseilla, joista muodostetaan oma pakkansa. Räiskintä ei tapahdu myöskään yksin, joten pakkojen rakentelussa on suositeltavaa huomioida myös oman tiiminsä kykykokoonpanoa.

Warframen pitkään jatkunut menestys on mahdollistanut meille toisen sisäisen tiimin luomisen kehittämään täysin erilaista mutta yhtä tyydyttävää pelikonseptia, josta olemme erittäin innoissamme, Digital Extremesin studiopomo Sheldon Carter kuvailee yhtiön tilannetta.

Silmällä Keystonen edistymistä voi pitää pelin kotisivuilla.

Lähde: Digital Extremes

Lisää luettavaa