Ubisoft on julkistanut Splinter Cell: Blacklist -pelin osana Microsoftin E3-lehdistötilaisuutta. Ubisoft Toronton kehittämää peliä esiteltiin lavalla pelattavan demon muodossa.

Demossa pelisarjan tuttu päähenkilö Sam Fisher soluttautuu Lähi-idän alueella vihollisten täyttämään kylään. Sam hoitelee vastustajansa sekä hiippaillen näiden lähettyville, kuin myös suojien kautta räiskien.

Paluun peliin tekee Splinter Cell: Convictionista tuttu Mark & Execute -toiminto, joka mahdollistaa vihollisten suunnitelmallisen ja nopean tappamisen, mikäli niin sanottu execute-mittari on vain saatu ladattua täyteen. Sam ei tällä kertaa ole myöskään hukannut pimeänäkölasejaan, vaan ne olivat mukana ainakin lavalla pelatussa pelitilanteessa.

Vaivattomuus näyttäisi olevan myös tärkeä osa varsinaista pelattavuutta. Sam hyppii suojasta toiseen varsin ripeästi ja kykenee myös kiipeämään hyvin Uncharted-maiseen tyyliin esimerkiksi kallioilla. Tämän kaiken lisäksi Kinectin äänikomentoja tuetaan ja palaapa klassisen Spy vs. Mercenaries -moninpelimuoto myös sarjaan.

Peliä voidaan odottaa kauppoihin vuoden 2013 kevään aikana. Alustoja ei mainittu, joten esimerkiksi PlayStation 3  ja Wii U saattavat saada vielä oman versionsa.

Päivitys 4.6 kello 22.01: Ohessa kuvamateriaalia mainitusta demosta.

Linkki videoon

Kuvat: Gamekyo

Lisää luettavaa