(Päivitetty) PlayStation Networkista ensi viikolla Sony Entertainment Network

PlayStation Network -tilit tunnetaan ensi viikosta lähtien Sony Entertainment Network -tileinä. Muutos astuu voimaan 8. helmikuuta.

6.2.2012 19:47

Päivitys: Tarkennuksena ja korjauksena mainittakoon, että ainoastaan PlayStation Network -tilit  muuttavat saatujen tietojen mukaan Sony Entertainment Network -nimen alle. Koko latauspalvelun nimenvaihdoksesta ei ole ollut varsinaista mainintaa. Pahoittelut sekaannuksesta.

Alkuperäinen uutinen: Sony muuttaa PlayStation Networkin nykyisen nimen ensi viikolla. Keskiviikosta lähtien palvelu tunnetaan yleisesti Sony Entertainment Networkina. Myös PSN-tilit muuttuvat SEN-tileiksi kaikilla muilla alustoilla paitsi PSP:llä.

Asiaa koskeva suomenkielinen tiedote kertoo seuraavaa:

Muutoksen takana on Sonyn tavoite parantaa ainutlaatuista viihdetarjontaansa. Viime syyskuussa alkaneiden muutosten seurauksena Sony yhtenäistää PlayStation®Networkin ja Sony Entertainment Networkin. Tämä auttaa meitä luomaan peleille, elokuville, musiikille ja muulle viihteelle yhden kattavan verkkopalvelun, jota voi käyttää kätevästi yhdellä tilillä.

Muutos ei vaadi palvelun käyttäjiltä minkäänlaisia toimenpiteitä. Vain palvelun sekä sen tilien kutsumanimien kerrotaan vaihtuvan, millä ei ole vaikutusta varsinaisiin käyttäjänimiin tai salasanoihin.

Lisää luettavaa