Japanilainen painipelisarja Fire Pro Wrestling on tekemässä yllätyspaluun. Huhti-kesäkuun tienoilla Spike Chunsoft julkaisee Fire Pro Wrestling Worldin Steamissa early access -kuosissa, minkä jälkeen sen pitäisi valmistuessaan saapua myös vielä ainakin PlayStation 4:lle.

Sarjan aiempien osien tapaan myös Fire Pro Wrestling luottaa 2D-grafiikkaan, eikä sen ole tarkoitus unohtaa nimikkeelle ominaisia laajoja kustomointimahdollisuuksia tai tuttua pelattavuuttakaan. Nykyteknologialla Fire Pro’ta päästään pelaamaan vieläpä lisäksi netistä, ja early access -julkaisun myötä pelaajien kerrotaan voivan myös vaikuttaa sen kehitykseen palautteellaan.

Killer7– ja No More Heroes -kehittäjä Goichi ”Suda51” Suda on hänkin etäisesti mukana auttamassa projektin hahmottumisessa. Miehellä piisaakin historiaa sarjan kanssa, sillä hänen kehittäjäuransa alkoi käytännössä 23 vuotta sitten Super Fire Pro Wrestling 3:sta. Yksi hänen tunnetuimmista töistään on myös Super Fire Pro Wrestling Specialin tarina, joka päättyi pelin päähenkilön masennuksesta kummunneeseen itsemurhaan.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa