Painajaismainen terämyrsky lipuu Eurooppaan ylle alkuvuodesta

Satavuotinen sota päästään kokemaan japanilaisesta näkökulmasta maaliskuussa Bladestorm: Nightmaren saapuessa Eurooppaan.

19.11.2014 22:11

Koei Tecmon tuore pelinimike Bladestorm: Nightmare on saapumassa Eurooppaan maaliskuun 6. päivä, julkaisija on vahvistanut. Aiemmin kuluvan vuoden kesällä julkistettua tekelettä päästään pelaamaan niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin PlayStation 3:llakin, joskin jälkimmäiseksi mainittu alusta saa pelin vain digitaalisessa muodossa.

Bladestorm: Nightmaren on kehittänyt parhaiten Dynasty Warriors -sarja tunnetu Omega Force -studio. Dynasty Warriorsista poiketen Bladestorm tulee kuitenkin olemaan huomattavasti enemmän strategiapainotteisempaan pelaamiseen nojaava kokemus, vaikkakin myös siinä ohjastamaan päästään keskelle suuria taisteluita eksyneitä sotasankareita.

Dynasty Warriorsista tuttu Kiina-keskeisyys loistaa sekin poissaolollaan. Sen sijaan Bladestorm keskittyy tapahtumiltaan Englannin ja Ranskan välillä käytyyn satavuotiseen sotaan parinkin erilaisen pelitilan voimin. Yksi pelitiloista ottaa sodan etenemiseen realistisemman lähestymistavan, kun taas niin sanottu Nightmare-tila lähteekin sitten jo hieman fantastisempaan suuntaan.

Peli on eräänlainen uusioversio alkujaan seitsemän vuotta sitten PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle julkaistusta Bladestorm: The Hundred Year’s War -pelistä. 

Lähde: Koei Tecmo

Lisää luettavaa