Päästä sisäinen Snorlax-unikekosi valloilleen – uutta Pokémon Sleep -peliä pelataan nukkumalla

Hauska lisä Pokémon-pelifranchiseen.

4.3.2023 16:00

Markkinoille saapuu ensi kesänä uusi Pokémon Sleep -mobiilipeli, jossa pelaajien nukkumistottumukset nousevat avainasemaan tarinan edistämisessä.

Pelissä pelaajien on tarkoitus tutkia Pokémonien nukkumista yhdessä tunnetun unikeko-otuksen, Snorlaxin, ja professori Nerolin kanssa. Päälle laitettu pelisovellus tallentaa tyynyn vieressä pelaajansa unityylin kunkin yön aikana ja kategorisoi nukkumisen kolmeen eri luokkaan sen pitkäjaksoisuuden perusteella. Aamulla peliruudulle ilmestyy sitten tutkittavaksi uusia, samalla lailla nukkuvia Pokémoneja.

Pokémon Sleep lupaakin tehdä nukkumisesta hauskan osan ihmisten päivää ja kannustaa samalla pitämään huolen tarpeeksi pitkistä lepojaksoista. Yhtiö jatkaa siis linjaansa arkisten asioiden viihteellistämisestä; aiemmat pelit Pokémon GO ja Pokémon Smile tekivä kävelemisestä ja hammashygieniasta viihdettä nekin. 

Peli julkistettiin alun perin jo vuonna 2019, mutta se näkee päivänvalon virallisen vasta nyt kesällä 2023. Android ja iOs-järjestelmillä toimivan pelisovelluksen ovat kehitelleet Select Button ja Niantic, sen julkaisusta vastaa puolestaan The Pokémon Company. Tarkempi päivämäärä, jolloin pelaajat pystyvät lataamaan pelin älypuhelimilleen paljastetaan vielä myöhemmin.

Katso alta pelin traileri sekä esittelyvideo.

Lähde: Pokémon

Lisää luettavaa