Pääseekö Uncharted-elokuva vihdoin kehityslimbosta? Projektiin kiinnitettiin jälleen uusi ohjaaja

Mitäs kuuluu Uncharted-elokuvalle? No, viimeisimmän tiedon mukaan projektilla on jälleen uusi ohjaaja: Shawn Levy.

26.10.2016 08:18

Naughty Dogin työstämiin Uncharted-peleihin pohjautuvan elokuvan hankala kehitysprosessi on nytkähtänyt pykälällä eteenpäin. Nyt projektin peräsimeen on jälleen kiinnitetty uusi ohjaajaehdokas.

Uncharted-elokuvan ohjaajan pallilla istuu tuoreimman tiedon valossa kanadalainen Shawn Levy. Levyn meriittilistalta löytyy pääasiassa Night at the Museumin, Real Steelin sekä Date Nightin kaltaisia kepeitä komedioita. Sittemmin tuottelias miekkonen on toiminut apulaistuottajana ja ohjaajana Netflix-sarja Stranger Thingsin parissa. Levyn tarkoituksena on palata ainakin muutaman jakson peräsimeen myös ensi vuonna ilmestyvällä toisella tuotantokaudella.

Nathan Draken valkokangasdebyytin tuoreimman käsikirjoitusversion on kynäillyt Joe Carnahan. Jossain vaiheessa ohjaajaksikin nimetty mies loikkasi sen sijaan työstämään Will Smithin ja Martin Lawrencen tähdittämän Bad Boys -leffasarjan seuraavaa osaa Bad Boys for Life.

Unchartedin elokuvaversiolla on ollut vuosien saatossa kivinen tie kuljettavanaan, eikä projekti ole missään vaiheessa päässyt etenemään järin pitkälle. Ei liene siis kenellekään yllätys, että mahdollinen julkaisuajankohta on edelleenkin hämärän peitossa.

Pelisarjan viimeisin osa Uncharted 4: A Thief’s End keräsi suitsutusta kriitikoilta kuin pelaajiltakin viime toukokuun julkaisunsa aikoihin. Pelaaja-lehden arvostelun voi lukaista täältä.

Lähde: Eurogamer, Deadline

Lisää luettavaa