Järjestyksessään 24:s Overwatch-hahmo on paljastunut. Uusin pelin sankari on tankkihahmoluokkaa edustava Orisa, jota pc-pelaajat voivat kokeilla jo pelin testipalvelimilla.

Neljän jalan varassa kulkeva Orisa on Blizzardin mukaan keskihankalahahmo hallita ja sen erikoiskyvyt erikoistuvat sekä hahmon itsensä että muiden voimistamiseen. Se pystyy esimerkiksi muuttamaan itsensä väliaikaisesti immuuniksi toimintaa heikentäville vaikutuksille, kuten tainnutuksille, ja ampumaan maahan suojakilpiä. Sen ultimate-kyky auttaa lähellä olevia kavereita myös tekemään enemmän vahinkoa vihollisiin. Halt-perusiskullaan se voi lisäksi kerralla vetää isomman joukon vihollsia yhteen paikkaan,

Tarkemmin hahmoon voi tutustua sen virallisella Overwatch-sivulla. Ohessa sen taustaa kartoittava video sekä Blizzardin viimeisin kehittäjätervehdys.

Helmi-maaliskuun vaihtteessa Overwatch sai viimein myös oman palvelinselaimensa. Sen voimin pelin Custom-otteluista on tullut samalla aiempaa huomattavasti monipuolisempia muokata.

Lisää luettavaa