Overwatch World Cup Viewer tuo uudenlaisen tavan katsoa elektronista urheilua

Suomea päästään kannustamaan voittoon ensi viikolla uudistetun kamerapalvelun avulla.

25.10.2018 07:56

Blizzard on julkistanut Overwatch World Cup Viewer -työkalun, jonka avulla käyttäjät saavat entistä vapaamman kontrollin tulevien maailmanmestaruuspelien katselemiseen.

Ominaisuuden avulla pelaajat saavat haltuunsa varsin kattavat työkalut Overwatch-pelien katseluun. Käyttäjät voivat muun muassa itse valita haluamansa katselupisteen tai ohjata kameraa vapaasti kesken matsin. Kuvakulman voi myös vaihtaa halutessaan ensimmäisestä persoonasta kolmanteen persoonaan, minkä lisäksi toiminto tukee myös uusintoja sekä hidastuksia.

Näiden lisäksi Overwatch World Cup Viewer sisältää myös koko kartan näyttävän yleisnäkymän, jossa näkee myös reaaliajassa kunkin sankarin sijainnin, elinvoiman sekä Ultimate-kyvyn latausasteen.

Palvelun beta tuodaan käytettäväksi Overwatchin maailmanmestaruuskisojen semifinaaleista alkaen, perjantaina 2. marraskuuta. Toistaiseksi toiminto tuodaan tosin vain pc-käyttäjille, mutta Jeff Kaplan mainitsee sen saapuvan mahdollisesti tulevaisuudessa myös konsoleille sekä turnauspelien ulkopuolelle.

Overwatchin maailmanmestaruuskisojen karsintapelit käynnistyvät perjantaina 2. marraskuuta. Kahdeksan parhaan joukossa taistelee myös Suomi. Finaalipelit nähdään heti lauantaina 3. marraskuuta.

Kaikki matsit on mahdollista katsoa suorana muun muassa Overwatch Leaguen viralliselta Twitch-kanavalta.

Lähde: Twitch

Lisää luettavaa