Overwatch laukaisi pelaajansa kuuhun, seuraavaksi odotettavissa parannuksia uusintoihin ja loottilaatikoihin

Overwatch lupaa pian hieman Hearthstonen tapaan parannuksia loottilaatikoihinsa. Uusintatoiminnotkin paranevat.

25.6.2017 04:00

Blizzard on tuonut taas hieman uutta sisältöä Overwatch-räiskeeseensä tällä viikolla. Tuoreella päivityksellä peli sai nyt virallisesti uuden kuuhun sijoittuvan karttansa, joka viimeisen kuukauden ajan on ollut saatavilla vain pelin testipalvelimilla. Samalla pelaajat voivat nyt custom-peleissä kokeillä räiskiä erilaisilla painovoima-asetuksilla.

Luonnollisesti seuraava päivitys siintää sekin jo horisontissa. Hearthstonen tapaan Blizzard on ensinnäkin luvannut tuoda seuraavaksi hieman muutoksia myös Overwatchin loottilaatikoihin tekemällä aiempaa selvästi epätodennäköisemmäksi sen, että pelaajat saavat niistä jo omistamiaan tavaroita.

Myös Overwatchin uusintajärjestelmä on samalla parantumassa. Jatkossa peli on esimerkiksi säilömässä automaattisesti taltioimiaan highlight-pätkiä nyt 24 tuntia, kun aiemmin ne saattoivat kadota ihan vain pelistä ulos kirjautumalla. Jatkossa pelaajat voivat määrittää itselleen myös tallennusnappeja, joilla he voivat helposti ja nopeasti tallentaa pelin sisällä otteluiden tähtihetkiä manuaalisesti kerralla aina 32 nauhoitteen edestä. Kukin nauhoite on mahdollista saada myös ulos videomuodossa, ja pc:llä ne voi saada näyttämään laadultaan paremmalta kuin mihin pelaajan kone tavanomaisesti pystyisi

Uudistuksiin voi tutustua jo Overwatchin testipalvelimien puolella. Oheisella videoilla pelin luova vetäjä Jeff Kaplan kertoo niistä hieman omin sanoin.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Lisää luettavaa