Overwatchissa ei tarvitse pian taistella enää edes Maan pinnalla. Blizzard Entertainment on paljastanut peliinsä jälleen yhden ilmaisen kartan, joka on tällä kertaa kuuhun sijoittuva Horizon Lunar Colony.

Pelattavaksi uusi kartta saadaan Overwatchin Assault-tilassa, ja se monipuolistaa pelikokemusta hieman sisältämällä pienen osuuden, jossa painovoima on heikompi kuin pelissä tavanomaisesti. Kartan saapuessa Blizzard onkin tuomassa Overwatchin arcade-puolelle samalla väliaikaisen pelimuodon, jossa pelaajat voivat pelata pelin kaikkia karttoja vastaavalla painovoima-asetuksella. Overwatchin Custom-asetuksiin saadaan samalla painovoimaa koskeva säätömahdollisuus.

Ilman tarinallisia vivahteita Horizon Lunar Colony ei myöskään jää. Paikka on sama, jossa Winston-hahmo eli aikoinaan nimittäin pienenä gorillana, joten luvassa on varsinkin yksityiskohtia, jotka auttavat taustoittamaan tämän elämää.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Horizon Lunar Colonylle ei ole vielä annettu. Pc:llä sitä voi testailla kuitenkin jo pelin testipalvelimilla.

Lisää luettavaa