Blizzard Entertainment on kertonut lisätietoja Overwatch 2:n tulevasta Invasion-tarinapäivityksestä.

Studio esitteli Overwatch 2:n tulevia tarinatehtäviä äskettäin julkaisemallaan trailerilla. Nyt Blizzard on paljastanut myös Invasion-päivityksen hinnoittelun ja muita yksityiskohtia.

Overwatch 2:n Invasion-tarinatehtävät tulevat saataville pelin seuraavan kauden yhteydessä. Tarinatehtäviin ei kuitenkaan päästä käsiksi ilmaiseksi, vaan ne tulevat saataville Overwatch 2: Invasion Bundlen mukana. Paketti sisältää tarinatehtävät sekä kauden aikana että sen jälkeen, 1 000 Overwatch-kolikkoa, legendaarisen Sojourn-hahmokuosin sekä pysyvän oikeuden käyttää Sojourn-hahmoa tarinatehtävähaasteiden suorittamisen jälkeen.

Invasion Bundlen hinnaksi kerrotaan Yhdysvalloissa 15 dollaria, mikä kääntyneen Euroopassa noin 15 euroon. Paketti tulee saataville myös 40 dollarin hintaisena Ultimate Invasion Bundlena, joka sisältää Premium-kausipassin, 20 tason ohitusta, 1 000 lisäkolikkoa sekä legendaariset kuosit Cassidylle ja Kirikolle.

Invasion-kauden aikana saataville tulee kolme tarinatehtävää, jotka pelaajat voivat pelata yhteistyössä kaveriensa kanssa. Rio de Jaineiroon, Torontoon ja Göteborgiin sijoittuvissa tehtävissä pelaajat kohtaavat Null Sectorin vihollisjoukot ja suorittavat joukon monimutkaiseksi kuvailtuja tehtäviä tarinankerronnan ohella.

Overwatch 2:n Invasion-kausi käynnistyy 10. elokuuta.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa