Blizzard on paljastanut Overwatch 2:n seuraavan sankarin.

BlizzCon-tapahtumassa Overwatch 2:n seuraavaksi pelattavaksi hahmoksi paljastettiin Mauga. Oheisella trailerilla ensiesiintymisensä tehnyt Mauga on samoalainen tankkihahmo, joka on aseistettu kahdella konekiväärillä.

Maugan, jonka nimi tarkoittaa samoaksi vuorta, toinen konekivääri on nimeltään Gunny, ja se polttaa vihollisia tehtyään riittävästi vahinkoa. Toinen konekivääri taas on nimetty Cha-Chaksi, ja sen kuvataan viimeistelevän viholliset kriittisillä osumillaan. Kriittiset osumat ovatkin Maugalle olennaisia, sillä hahmon passiivisen kyvyn ansiosta ne tarjoavat väliaikaisen terveysbuustin.

Uusi sankari on varustettu myös Overrun-kyvyllä, jonka avulla hän voi rynniä läpi vihollislinjojen. Overrun raivaa viholliset Maugan tieltä, eikä sitä voi pysäyttää joukkojenhallintakyvyilläkään. Cardiac Overdrive -kyky taas luo Maugan ympärille vahinkoa vähentävän kentän, mikä tarjoaa myös tiimitovereille tilapäistä suojaa taistelukentällä.

Maugan Ultimate-kyky on Cage Fight. Se vangitsee hahmon ympärillä olevat viholliset taistelukehään ja estää myös ulkopuolelta tulevan vahingon ja parannuksen. Kehään jääneiden vihollisten on pysäytettävä Mauga nopeasti, ennen kuin tämä tekee heistä selvää jälkeä loppumattomilla ammuksillaan.

Mauga on testattavissa ilmaiseksi tämän viikonlopun ajan Overwatch 2:ssa. Hahmo julkaistaan virallisesti 5. joulukuuta pelin kahdeksannen kauden käynnistyessä. Hahmon voi avata käyttöönsä välittömästi ostamalla Premium Battle Passin. Tavallisen Battle Passin kautta Mauga avautuu tasolla 45.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa