Overwatch 2 on virallista – tarinatila, uudet hahmot ja kentät esittäytyvät ensitrailereilla

Overwatch 2 on tulossa tarinasisältöön keskittyen.

1.11.2019 21:17

Blizzard on vahvistanut ja esitellyt ensimmäistä kertaa virallisesti Overwatch 2:n.

Menestyksekkään verkkoräiskintäpelin jatko-osa nostaa vetonaulakseen tarinavetoisen sisällön. Peli sisältää oman tarinakampanjansa, joiden ohella mukaan on luotu useampaan otteeseen pelattavaksi suunniteltuja Hero Mission -nimisiä yhteistyötehtäviä. Näissä hahmot keräävät tasoja ja saavat näin avattavaksi erilaisia kustomointivaihtoehtoja kykyjensä suhteen.

Tarinavetoisen sisällön myötä Overwatch-moottori kokee samalla uudistuksia. Ne mahdollistavat suurien yhteistyökenttien rakentamisen ja tuovat yhtälailla lisää visuaalista loistoa peliin, jonka hahmojen ulkoasuja on muutenkin siloteltu sieltä täältä.

Yhtälailla Overwatch 2 tarkoittaa toki tuoreen Push-moninpelitilan ja kokonaan uusien hahmojen sekä karttojen esittelyä. Ne eivät jää kuitenkaan pelin yksinoikeudeksi, vaan pelin verkkopuoli on yhteensopiva alkuperäisen Overwatchin kanssa. Jos siis tarinasisältö ei kiinnosta, pitäisi Overwatch-räiskijöiden pystyä pitäytymään alkuperäisen pelin parissa ja päästä silti käsiksi ajan tasalla olevaan moninpelisisältöön. Pelistä toiseen siirtyessä peli kyllä myös muistaa pelaajan edistymisen ja hankinnat.

Julkaisuajankohtaa Overwatch 2:lle ei ole toistaiseksi annettu..

Lähde: Blizzard Entertainment

Lisää luettavaa