Seuraava Battlefield-peli julkistettaneen virallisemmin 23. toukokuuta, Electronic Artsin kotisivuille piilotettu viesti vihjaa.

Viesti löytyi Battlefieldin henkeen sopien erikoislaatuisen salaisuuden kautta. Hiljattain Battlefield 1 -pelaajat onnistuivat avaamaan pelin Fort de Vaux -kartassa siellä aiemmin lukossa olleen oven, josta löytyi joukko mielenkiintoisia yksityiskohtia. Yksi näistä oli yllä näkyvä hevostaulu, jonka merkitystä ei vielä toistaiseksi tiedetä. Toinen vuorostaan oli vuotava putki, jonka pudottamat pisarat muodostivat raporttien mukaan morsetuksen avulla osoitteen ea.com/neverbethesame.

Alla nähtävillä olevat YouTube-käyttäjä Westien videot näyttävät, kuinka salaisuuden jäljille päästiin. Salaisuuden kaivoi esiin monia Battlefield-sarjaan piilotettuja easter eggeja aiemminkin löytänyt Discord-kanava BFEE. Samainen ryhmä on jo myös huomannut, etteivät EA:n salasivun mysteerit lopu tähän. Sen lähdekoodin sisuksista on nimittäin löydettävissä merkkejä laskurista, joka vihjaa jotakin tapahtuvan vielä muutamaa päivää myöhemmin 28. toukokuuta.

Vaikka seuraavaa Battlefield-peliä ei olekaan vielä vahvistettu virallisesti, on siitä huhuiltu jo kiivaasti. Aiemmin keväällä sen kuultiin kantavan nimeä Battlefield V ja sijoittuvan taas vaihteeksi toiseen maailmansotaan. Peli ei mitä ilmeisemmin ole hylkäämässä yksinpeluuta, joskin yhtälailla huhujen mukaan kehittäjä DICE on ainakin prototyyppaillut myös Battlefieldiin sopivaa battle royale -tilaa.

Lisää luettavaa