Ota varaslähtö korispelikauteen ilmaisella NBA Live Pro-Amilla

EA:n uusin pyrkimys saada pelaajia NBA Live -joukkoihin on tuore erikoisdemo NBA Live Pro-Am, jossa pitäisi piisata testattaava moninpelaamisesta kiinnostuneille.

14.8.2015 17:37

Koripallopelimarkkinoilla varsin pahasti 2K Sportsin jalkoihin jäänyt Electronic Arts yrittää tänä vuonna jälleen uutta kikkaa saada pelaajat innostumaan omasta NBA Live -pelisarjastaan. Syyskuun 15. päivä yhtiö on tuomassa tuoreesta NBA Live 16 -pelistään saataville erikoisdemon nimeltä NBA Live Pro-Am, joka tarjoaa kattavan ilmaiskatsauksen pelin moninpelitiloihin Live Run ja Summer Circuit.

Tuoreista tiloista Live Run keskittyy maksimissaan kymmentä pelaajaa tukeviin leikkimielimisiin verkkomittelöihin, joissa pelaajat voivat kerätä tasoja luomalleen avatar-pelaajalle ja avata tälle käyttöön uusia varusteita. Vastaavaa hahmoa käytetään myös yhteistyövetoisessa Summer Circuitissa, jossa maksimissaan viidestä ihmispelaajasta koostuva joukkue lähtee haastamaan tietokoneiden ohjastamia joukkueita erinäisten haasteiden kera, mistä myös palkitaan tasoin ja varustein.

Demossa luodut hahmot ovat siirrettävissä varsinaiseen NBA Live 16 -peliin, kun se julkaistaan Euroopassa 1. lokakuuta Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Jo demossa omiaan hahmoja on myös mahdollista luoda omien kasvonpiirteidensä mukaan EA:n NBA Live -mobiilisovelluksella.

Moninpelitilojen lisäksi NBA Live 16 tarjoaa mahdollisuuden pelata myös ystävyyspelejä joukkueilla Golden State Warriors, Cleveland Cavaliers, Oklahoma City Thunder, Chicago Bulls, Washington Wizards ja Housten Rockets. Myös pelin erilaiset tutoriaalit ovat demossa käytettävissä.

Myös 2K Sportsin uusin korispeli NBA 2K16 julkaistaan syys-lokakuun taitteessa.

Lähde: EA Sports

Lisää luettavaa