Ota Uncharted 4 kokeiluusi vielä ennen vuoden päätöstä

Uncharted 4:n moninpelibeeta laukaistaan päälle joulukuussa Uncharted: The Nathan Drake Collectionin omistajille.

18.9.2015 15:43

Sony ja Naughty Dog ovat tarkentaneet suunnitelmiaan Uncharted 4: A Thief’s Endin moninpelibeetan suhteen. Vaikka varsinaista pääpeliä itsessään saadaankin odottaa vielä aina maaliskuun 18. päivään asti, on pelin verkkopuolen noin viikon pituisen testisession aloitusajankohdaksi vahvistunut nyt joulukuun 4. päivä.

Jos Uncharted 4:n moninpelibeetan peluu kiinnostaa, vaatii se sekä PlayStation Plus -jäsenyyden hankintaa että myös lokakuun 7. päivä PlayStation 4:lle saapuvan Uncharted: The Nathan Drake Collectionin omistamista. Osuvasti beetapäiväyksen julkaisun yhteydessä Sony onkin julkaissut nyt myös uuden trailerin Uncharted-kokoelmasta muistuttaen hieman, millaisiin vekkuleihin tilanteisiin pelien sankari Nathan Drake tapasikaan itsensä PS3:n Uncharted-trilogiassa saamaan.

Testaamaan itse Uncharted: The Nathan Drake Collectionia päästään 29. syyskuuta, kun kokoelmasta saataville tuodaan ilmainen demoversio. Kokoelman on kehittänyt Bluepoint Games, joka työstää tällä hetkellä myös PlayStation 4 -versiota PlayStation Vitan Gravity Rushista.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa