Ota syvempi pulahdus uusimpaan Metal Gear Solid V -demoon – mitä mahdoitkaan missata?

Metal Gear Solid V: The Phantom Painista viime viikolla nähty kattava pelikuvademo on nyt nähtävissä läpi englanninkielisellä selostuksella.

26.9.2014 09:15

Konami on saanut julkaistua englanninkielisen videon Metal Gear Solid V: The Phantom Painin uusimmasta demosta. Tokyo Game Showssa ensimmäistä kertaa esitelty demo vie Snaken metsäiseen ympäristöön, jossa tämä päätyy tekemään yhteistyötä ohkaisesti pukeutuneet tarkka-ampuja Quietin kanssa.

Quiet ei ole ainut hahmo, jolta Snake voi saada The Phantom Painissa apua. Tarkka-ampujan sijasta pelaajat pystyvät ottamaan tehtäviin mukaansa myös esimerkiksi Diamond Dogiksi kutsutun suden, joka kaikessa eläimellisyydessään toimii kenttätehtävissä Quietiin nähden omalla uniikilla tavallaan.

The Phantom Painissa kohdattavat hahmot eivät kuitenkaan ole automaattisesti pelaajan tiimiin liittyviä jäseniä. Riipuen pelaajan omasta pelitavasta ja huomiointikyvyistä voi taistelukaverit itse asiassa missata jopa tyystin. Hahmoista saatava hyöty ei sekään myöskään muodostu automaattisesti, sillä niiden toiminta pelissä voi riippua siitä, miten heidän kanssaan vuorovaikuttaa Mother Base -tukikohdassa. Esimerkiksi Diamond Dogia on koulutettava ensin pennusta aina täysikasvuiseksi asti ennen kuin sen voi ottaa mukaan toiminnan keskelle.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain on näillä näkymin saapumassa kauppoihin ensi vuonna. Peli on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle.

Lähde: Gamespot

Lisää luettavaa