Ota salamurhaajan seikkailut mukaasi: Assassin’s Creed Mirage nyt saatavilla mobiililaitteille

Hiippailua missä ikinä sitten oletkin.

9.6.2024 22:36

Vuonna 2007 julkaistusta Assassin’s Creedistä muodostui yksi kaikkien aikojen suosituimmista pelisarjoista. Pelin jatko-osia on nähty niin pelikonsoleilla kuin tietokoneilla, mutta nyt hiippaillaan uusille alustoille.

Menestyksekäs Assassin’s Creed Mirage heittää pelaajan 800-luvun Bagdadiin asettaen tämän näppärän katuvarkaan saappaisiin. Luvassa on jännittäviä juonenkäänteitä, varovaista hiiviskelyä sekä salakähmäistä toimintaa ja vakoilua totuttuun Assassin’s Creed -tyyliin.

Assassin’s Creed Mirage on saatavilla nyt iPhone 15 Pro -puhelimille sekä iPad Air- ja iPad Pro -tablettilaitteille.

Kannettavaan muotoon kääntynyt Assassin’s Creed Mirage tukee eri alustojen välistä pelaamista ja pilvitallennuksia. Pelaaminen voi siis alkaa yhdellä laitteella ja jatkua toisella. Pelin iPhone- ja iPad-versiot tukevat niin erillisiä peliohjaimia kuin kosketusnäytöltä pelaamista.

Ostopäätöstä epäileville tarjotaan erinomainen mahdollisuus: Pelin ensimmäiset 90 minuuttia ovat ilmaiseksi pelattavissa. Näin ollen sitä voi kokeilla App Storesta ennen ostopäätöksen tekemistä.

Assassin’s Creed Mirage on nyt siis saatavana iOS-käyttöjärjestelmälle. Lisäksi peli on saatavilla Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -konsoleille sekä PC-tietokoneille Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Peli on myös osa Ubisoft+ -pelipalvelua.

Pelin ikäraja on PEGI 18.

Alla pelin alkuperäinen traileri, katsottavissa 2160p60-muodossa.


Lisää luettavaa