Ota ilmainen maistiainen Star Wars Battlefrontista kahden viikon päästä

Star Wars Battlefrontin avoimeen beetatestiin on aikaa enää kaksi viikkoa. Luvassa on taistelua kolmella planeetalla kolmessa pelitilassa.

24.9.2015 18:53

Star Wars Battlefrontista kiinnostuneet pelaajat tulevat saamaan mahdollisuuden testata peliä ennakkoon alkaen 8. lokakuuta. Tuolloin Electronic Arts ja DICE ovat käynnistämässä pelin avoimen beetatestin, joka kestää niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin pc:lläkin aina lokakuun 12. päivään saakka.

Beetatesti päästää kokeilemaan kolmea Battlefrontin pelitilaa, jotka on jaettu kolmelle eri planeetalle. Tarjolla on sekä 40 pelaajan suursotaa Hothissa, 16 pelaajan hallintataistelua Sullustilla sekä Tatooinelle sijoittuva selviytymistehtävä, jota voi pelailla sekä yksin että kaverin tukemana.

Mukaan beetaan on mahdollista päästä lataamalla pelin beetaversio joko PlayStation Storesta, Xbox Games Storesta tai Origin-kaupasta 7. lokakuuta alkaen. Konsoleilla beetaversiolla on kokoa noin seitsemän gigatavua, kun taas pc:llä kovalevylleen saa ladata 11 gigan edestä tavaraa.

Beetassa pelaajat voivat nousta aina tasolle viisi asti. Beetan tilastot eivät kuitenkaan siirry pääpeliin, kun se viimein julkaistaan 19. maraskuuta.

Battlefrontin beetatestin aikoihin EA tuo testattavaksi myös peliä tukemaan luodun kumppaniohjelman. Aluksi vain selaimella osoitteessa StarWarsBattlefront.com käytettävissä olevalla ohjelmalla pelaajat pääsevät kokeilemaan korttipohjaista Base Command -strategiapeliä, joka antaa mahdollisuuden ansaita valuuttaa itse pääpeliin. Ohjelma mahdollistaa myös omien pääpelissä kerrytettyjen tilastojen seuraamisen.

Battlefrontin varsinaisen julkaisun alla kumppaniohjelma tuodaan saataville vielä myös mobiililaitteille.

Lähde: Star Wars EA

Lisää luettavaa