Ota ensimmäinen mulkaisu kauhua kylvävään Draugeniin

Red Thread Games ei väsäile vain uutta The Longest Journey -peliä, vaan vuodelle 2015 odotettavissa on myös kauhupeli Draugen. Nyt nähtävillä on ensimmäinen traileri.

1.4.2014 03:00

Norjalaisen Red Thread Gamesin kehityksessä oleva Draugen on saanut ensimmäisen trailerinsa. Windowsille, OS X:lle, Linuxille ja uuden sukupolven konsoleille saapuvan kauhupelin toiminnasta ei vielä saada videolla varsinaista selkeyttä, mutta sen sijaan pelin tarinalle annetaan jo oma annoksensa mysteeristä pohjustusta.

Viime vuoden lopulla julkistettu Draugen on ensimmäisestä persoonasta kuvattu seikkailu, jossa taivaltamaan päästään 1920-luvun Norjaan. Inspiraatiota peli onkin hakenut tyyliinsä varsinkin pohjoismaalaisista tarinoista ja kansallisromantiikasta, joskin mukaan on ujutettu myös tujaus Lovecraftia ja Dostojevskia.

Pelilliseltä anniltaan Draugenia on kuvailtu Amnesian ja Gone Homen yhdistelmäksi.

Draugen tällä hetkellä toinen projekti, jonka kimpussa Red Thread Games painiskelee. Etusijalla yhtiössä on vielä täksi vuodeksi tähdätty Dreamfall: Chapters -seikkailupeli, miksi Draugenia ei kannata odottaa jakeluun vielä ennen vuotta 2015.

Lisää luettavaa