Ota avaruusimperiumi visummin haltuun – Stellaris-suurlaajennus Overlord sai julkaisupäivän

Tieteisstrategian kuudes suurlaajennus saapuu pc-kansan iloksi jo ensi kuussa.

22.4.2022 11:27

Stellaris-suurstrategian seuraava isompi laajennus Overlord on saanut julkaisupäivän. Paradoxin tieteispelin kuudes mittavampi laajennus saapuu pc-kansan iloksi 12. toukokuuta, jolloin peli saa myös korjauksia ja muun muassa uuden neuvottelujärjestelmän sisältävän Cepheus-ilmaispäivityksen.

Paradoxin kuvailujen mukaan Overlord tuo mukanaan lukuisia uusia järjestelmiä, jotka auttavat oman avaruusimperiumin laajentamista ja hallitsemista. Uuden vasallijärjestelmän avulla alamaiset voivat erikoistua talouteen, puolustukseen tai teknolgiaan, kun taas uusilla vasallisopimuksilla vasallisopimuksilla voi hallita paremmin heidän tulojaan, laajentumistaan ja vasallimaailmoihin rakentamista.

Overlordiin sisältyy myös kolme uusia kykyjä mukanaan tuovaa enklaavia sekä viisi uutta lähtökohtaa, joista pelin voi aloittaa. Pelaamaan voi lähteä esimerkiksi kehittyneen tekoälyimperiumin alaisena tai maan alla kukoistavalla arkeologiaan ja kaivostoimintaan erikoistuneella sivilisaatiolla. Uusia megarakennelmiakin riittää kolmisen kappaletta, jotka valmistuessaan tuovat joko uusia kykyjä tai lisäresursseja.

Stellaris: Overlordin tuoreen trailerin voi katsastaa ohesta.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa