Osoita sankaruutesi HD-Zeldan haastavassa Hero Modessa

The Wind Waker HD tarjoaa veteraaneille koettavaksi Hero Mode -vaikeustason, jossa sydämistä on pulaa ja viholliset purevat kahta kauheammin.

22.8.2013 18:02

Wii U:lle matkalla oleva The Legend of Zelda: The Wind Waker HD on sisältämässä kaksi vaikeustasovaihtoehtoa. Siinä missä mukana on tietysti alkuperäistä peliä mukaileva normaalitila, paljastavat pelistä tänään julkaistut ennakkotekstit, että mukaan on ahdettu myös huomattavasti haastavampi Hero Mode.

Hero Modea käytettäessä pelaajien on oltava erityisen varovaisia varsinkin pelin taisteluissa. Toisin kuin normaalitilassa, voi Hero Modessa elinvoimaansa palauttaa vain taikajuomien ja keijujen avulla, minkä myötä ruukkujen rikkominen tai ruohonleikkurileikit eivät ole siis enää vaihtoehtoja. Viholliset lyövät myös Linkia tuplasti kovempaa, kun Hero Mode on kytketty päälle.

Uuteen vaikeustasoon on mahdollista päästä käsiksi heti kättelyssä. Sen voi myös säätää vapaasti päälle ja pois tallennusta lataillessa.

Hiljattain esittelyn on saanut lisäksi myös niin sanottu uusi Swift Sail -varuste, jonka Link voi hankkia HD-versiossa näillä näkymin huutokaupan kautta. Sitä hyödyntämällä pelaajien ei tarvitse käyttää tuulta avukseen veneellä seilatessaan, vaan ohjaus on vapaampaa.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD julkaistaan lokakuun 4. päivä.

Lähde: IGN, Polygon

Lisää luettavaa