Osoita ja klikkaa -klassikko tekee paluun hienossa esittelyvideossa

Kickstarter-rahoituksella käynnistynyt Broken Sword: The Serpent's Curse debytoi trailerissa – ja pelin vahvistettiin saapuvan myös PS Vitalle.

23.8.2013 06:58

Vuonna 1996 alkaneen Broken Sword -seikkailusarjan uusin osa Broken Sword: The Serpent’s Curse on hyvää vauhtia valmistumassa. Peliä työstää brittiläinen Revolution Software maineikkaan pelisuunnittelija Charles Cecilin johdolla. Tiimi on vastannut sarjasta aina sen ensimmäisestä osoita ja klikkaa -tyylisestä pelistä alkaen.

Amerikkalaisen asianajaja George Stoppardin ja ranskalaisen journalisti Nico Collardin uusista edesottamuksista kertovan Broken Sword: The Serpent’s Cursen rahoitusta haettiin Kickstarterin kautta. Se kannatti, sillä peli liki tuplasi alkuperäisen tavoitteen, joka oli asetettu 400 000 dollariin. Faneilta rahaa ropisi projektiin 771 560 dollarin edestä.

Alla oleva video antaa hiukan käsitystä siitä, mitä lopulliselta peliltä voi odottaa. Tyylitaju näyttäisi ainakin noudattavan sarjan perinteitä – aina kauniisti piirrettyjä taustoja myöten. Samalla Revolution Software vahvisti, että peli saapuu konsoleille, kun PS Vita -versio julkaistaan tämän vuoden aikana.

Broken Sword: The Serpent’s Curse julkaistaan iOS-ja Android-laitteille, pc:lle ja PS Vitalle talven 2013 aikana.

Lähde: Eurogamer, Revolution Software

Lisää luettavaa