Orjuus puhuttaa Assassin’s Creed IV:n lisäseikkailussa

Ubisoft on julkistanut ensimmäisen uuden lisäseikkailun Assassin's Creed IV:ään. Freedom Cry -niminen kokonaisuus tuo ohjattavaksi kokonaan uuden hahmon uuden tarinan kanssa.

8.10.2013 21:18

Assassin’s Creed IV: Black Flag on odotetusti saamassa joukon yksinpelisisältöä julkaisunsa jälkeen. Ensimmäisenä vuorossa on lisäsisältöpaketti Freedom Cry.

Yhdeksästä tehtävästä koostuvassa Freedom Cry -seikkailussa ohjaksiin saadaan merirosvo Adewale, joka itse pääpelissä toimii päähenkilö Edward Kenwayn luottomiehenä. Lisäsisällössä miehellä seikkaillaan 1700-luvun Haitissa, jossa tarkoituksena on taistella muun muassa orjuutta vastaan.

Freedom Cry on yksi Assassin’s Creed IV:n kausikorttiin lukeutuvista paketeista. Kyseisen lisäseikkailun ohella kausikortin hankkiville pelaajille luvataan lisäksi ainakin ylimääräisiä muokkausosia pelaajan omaa laivaa varten sekä tietysti muunlaista yksin- ja moninpelisisältöä edulliseen hintaan.

Tarkempia tietoja kausikortin sisällöstä ja rakenteesta saadaan myöhempänä ajankohtana. Jo nyt näyttää tosin siltä, että Wii U on jäämässä aikalailla tyystin ilman pelin julkaisun jälkeistä lisäsisältöä.

PlayStation 3:lla ja 4:llä Assassin’s Creed IV:ssä nähdään vuorostaan hieman ylimääräistäkin pelattavaa. Siihen liittyvän trailerin voi kurkata alta.

Lähde: Ubisoft, PlayStation Blog

Lisää luettavaa