Optimismi ajaa eteenpäin tulvauhri Hello Gamesia

Tulva ei ole homehduttanut Hello Gamesin työntekijöiden taistelutahtoa. Kehittäjät ovat jo työn touhussa eivätkä he aio antaa epäonnen hidastaa No Man's Sky'n kehitystä.

15.1.2014 23:06

Viime jouluna tulvan huuhtelemaksi joutunut brittipelitalo Hello Games on aloittanut vuoden 2014 vahvoin elkein. Studion vetäjä Sean Murray on tuoreimmassa blogikirjoituksessaan kertonut kehittäjien työskentelevän tällä hetkellä jo täydellä vauhdilla, vaikka he ovatkin joutuneet tekemään väliaikaisratkaisuja muun muassa tilojensa ja kalustonsa suhteen.

– Olo on kuin elokuvassa, jossa sankarit on lyöty maahan mutta heitä ei ole voitettu. He ovat hajaantuneet ympäri maailmaa ja joutuvat nyt uudelleenrakennuspuuhiin, Murray kuvailee.

Kunnollisiin tiloihin Murray uskoo tiiminsä kanssa pääsevän jälleen muutaman kuukauden päästä. Erilaisia järjestelyjä sitä ennen piisaa vielä rutkasti, sillä Murrayn mukaan tulva vei mennessään toimistotiloista aikalailla kaiken, eikä vakuutus näillä näkymin kata vahinkoja. Kehittäjiltä onkin useampaan kertaan hiljattain kyselty, josko he aikovat seuraavaksi hakea rahoitustukea Kickstarterista. Tämä ei Murrayn mukaan olen kuitenkaan heidän uusimman peliprojektinsa kannalta ainakaan vielä paras ratkaisu.

Parhaillaan Hello Gamesin tiedetään työstävän uuden sukupolven alustoille tähdättyä No Man’s Sky -peliä. Tuotos on näillä näkymin ollut pääasiallisesti turvassa tulvalta, sillä Murrayn mukaan Hello Games ei anna epäonnisen hetken viivästyttää pelin tuloa. Mikäli jotain töitä menetettiinkin, halutaan Hello Gamesilla paikata tilanne niin kovasti, että kehittäjät ovat valmiita hoitamaan hommansa vaikkapa varastetuilla kehitysyksiöillä veneessä, jos tarve vaatii.

Viimeisin Hello Gamesilta ulos saatu tuote on iOS-peli Joe Danger Infinity. Peli julkaistiin tammikuun alussa.

Lähde: Hello Games

Lisää luettavaa