Onko yövalo jo hankittu? Suomalaishitti Cities: Skylines kutsuu pimeyttä ensi kuussa

Cities: Skylinesin ensimmäinen suurempi laajennusosa After Dark on päivätty syyskuulle.

20.8.2015 15:53

Vasta parisen viikkoa sitten paljastettu Cities: Skylinesin ensimmäinen suurempi laajennusosa After Dark on saanut julkaisupäivän. Niin Windows-, Mac- kuin Linux-pelaajienkin saataville samalla kertaa tuotava laajennus on saapumassa digitaalisesti myyntiin 24. syyskuuta.

Hintaa laajennukselle on kertymässä voin 15 euroa.

After Darkin saapumisen myötä Cities: Skylines saa vaihtuvat vuorokauden ajat, mikä muuttaa hieman tapaa, jolla peli simuloi kaupunkiensa elämää. Yöaikaan esimerkiksi viihdelämä voi esimerkiksi kukoistaa, mutta yhtälailla rikollisuuskin saattaa pimeyden turvin päästä valloilleen. Näitä asioita ajatellen laajennus tuokin mukanaan myös joukon uutta rakennettavaa, kuten tuoreita viihdepalveluita, takseja ja vankiloita, joilla oman metropolinsa toimintaa voi tehostaa.

Cities: Skylines julkaistiin alunperin kuluvan vuoden maaliskuussa ja siitä tuli miljoona kappaletta myynyt hitti heti noin kuukaudessa. Pelin on työstänyt Cities in Motion -sarjasta aiemmin tuttu tamperelainen Colossal Order ja se on tarkoitus saada ensi vuoden puolella vielä myös Xbox Onellekin.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa