Starfield Direct tarjosi syväluotaavan katsauksen yhteen vuoden odotetuimmista pelijulkaisuista.

Bethesdan suurroolipeliä esittelevä lähetys tarjosi katsauksen niin Starfieldin pelimaailmaan kuin erilaisiin pelimekanismeihin. Tilaisuudessa nähtiin pelikuvan lisäksi myös kattava katsaus kulissien taakse pelinkehittäjien haastattelujen muodossa.

Lähetystä pohjustaneen Xbox-pomo Phil Spencerin mukaan Starfield on Xboxin historian suurin julkaisu. Esittelyjen perusteella Starfieldissa näyttäisikin olevan valtava määrä sisältöä ja syvyyttä tuovia mekanismeja. Pelaajat pääsevät kustomoimaan hahmoaan visuaalisten elementtien lisäksi myös pelillisesti uuden piirrejärjestelmän kautta. Traileri syventyy myös pelin hahmonkehitysjärjestelmään, joka tarjoaa kaikkiaan viisi erilaista kykypuuta, joista avautuvia kykyjä voi vielä päivittää useampaan kertaan.

Starfieldin kerrotaan tarjoavan pelaajien tutkittavaksi kokonaisia tähtijärjestelmiä. Planeettojen pinnoilta löytyvien tutkimuskohteiden lisäksi pelaajat voivat kohdata uusia tuttavuuksia myös avaruudessa, jossa he pääsevät lentelemään ja taistelemaan itse kokoamillaan aluksilla. Taistelut vaativat pilottitaitojen lisäksi myös järjestelmien hallintaa moottorien, suojien ja aseiden välillä. Aluksia voi päivittää uusilla komponenteilla, jotka mahdollistavat esimerkiksi ketterien hävittäjien tai kookkaiden rahtilaivojen luomisen.

Alukset tarvitsevat myös miehistön, joka pitää paikat ja järjestelmät kunnossa pelaajan puolesta. Miehistön jäsenten lisäksi pelaajat voivat löytää pelimaailmasta myös kumppanihahmoja, joiden kanssa pelaajat voivat syventää suhdettaan romansseiksi asti.

Starfield julkaistaan pc:lle ja Xbox Series X/S:lle 6. syyskuuta.

Lähde: Xbox

Lisää luettavaa