Onko sinusta Halo-haasteen kaatajaksi? Striimaaja tarjoaa 20 000 dollarin palkkion lähes mahdottomasta Halo 2 -saavutuksesta

Striimaajana tunnettu Cr1tikal lupaa reilun rahasumman Halo 2 -haasteen kaatajalle.

20.7.2022 16:01

Halo 2 -osaajille olisi nyt tarjolla sievoinen tukku tuohta ennennäkemättömästä saavutuksesta.

Striimaaja Charlie ”Cr1tikal” White on asettanut 20 000 dollarin palkkion Halo 2 -pelaajalle, joka onnistuu torppaamaan lähes mahdottomana pidetyn pelisaavutuksen. Palkkion saamiseksi pelaajan on päihitettävä Halo 2 Anniversary -versio Legendary-vaikeustasolla kaikki vaikeusastetta muokkaavat pääkallot aktivoituna ilman kuolemia.

Kaikkien pääkallojen aktivoiminen korottaa jo ennestään haastavan Legendary-vaikeustason vaikeusastetta melkoisesti. Viholliset saavat esimerkiksi kaksinkertaisen terveyden ja suojauksen, jonka lisäksi vastustajat ovat pysyvästi lähes näkymättömiä. Haasteessa pelaajat eivät voi myöskään aktivoida Envy-kalloa, joka antaa Master Chiefille oman näkymättömyystyökalunsa.

Cr1tikal oli jo aikaisemmin asettanut saavutuksen tavoittelijoille 5 000 dollarin palkkiosumman, mutta nyt hän on kertonut nelinkertaistaneensa palkkion tähänastisten yrittäjien heikon menestyksen vuoksi. Toistaiseksi kukaan ei ole pystynyt todistetusti päihittämään Halo 2:n Legendary-vaikeustasoa kaikkia kalloja käyttäen kuolematta. Cr1tikalin mukaan kyseessä olisikin haastavin tänä päivänä tunnettu pelisaavutus. Tästä huolimatta hän kertoo luottavansa siihen, että joku intoutuu tarttumaan haasteeseensa reilun palkkiosumman kannustamana.

Lähde: penguinz0

Lisää luettavaa