Onko pelien teemoilla rajoja? Hatred on uutuusräiskintä massamurhaamisesta

Uusi pc-räiskintä Hatred asettaa pelaajat ihmiskuntaa vihaavan massamurhaajan saappaisiin.

17.10.2014 00:50

Nuori puolalainen pelistudio Destructive Creations on julkistanut tänään pelin, joka jo lyhyessä ajassa on kerännyt runsaasti huomiota teemallaan. Hatred-nimeä kantavaa tuotosta tähdittää ihmiskuntaan kyllästynyt vihainen mies, joka on päättänyt purkaa turhautumistaan lähtemällä massamurhareissulle keskelle New Yorkin osavaltiota.

– Tänä päivinä, jolloin useat pelit ovat menossa kohteliaaseen, värikkääseen sekä poliittisesti korrektiin suuntaan ja yrittävät olla jonkinlaista suurempaa taidetta viihteen sijaan, halusimme luoda jotain trendien vastaista. Jotain erilaista, joka voisi antaa pelaajalle puhdasta pelaamisnautintoa, Hatredin kotisivuilla summataan.

Hatred on tyylillisesti isometrisesta kuvakulmasta kuvattu räiskintäpeli, jossa tarkoituksena on aiheuttaa tuhoa kaikkiaan seitsemässä vapaasti koluttavassa kentässä. Räiskeen keskellä uhriksi eivät ajaudu vain massamurhaajaa pysäyttämään pyrkivät viranomaiset, vaan kylmää kyytiä annetaan ennen kaikkea myös aseistamattomille siviileille.

Destructive Creationsin tarkoituksena on julkaista peli pc:lle huhti-kesäkuun aikana. Peli on rakennettu Unreal Engine 4:ää hyödyntäen.

Lähde: Hatred (kotisivu)

Lisää luettavaa