Onko Left 4 Deadia ikävä? Zombiklassikon tekijät paljastivat uutuuspeli Back 4 Bloodin

Turtle Rock Studios työstää uutta yhteistyövetoista zombiräiskintää,

14.3.2019 17:16

Yhteistyövetoisia räiskintäpelejä tehtaillut Turtle Rock Studios on palaamassa juurilleen. Amerikkalaisstudio paljasti torstaina yhdessä Warner Brosin kanssa Back 4 Bloodin, joka kanavoi tarkoituksellisesti Turtle Rockin myöskin aikoinaan työstämän Left 4 Deadin henkeä.

Left 4 Deadin tavoin Back 4 Blood on yhteistyöhön keskittyvä zombiräiskintäpeli, joskaan tarkoituksena Turtle Rockilla ei ole kuitenkaan tehdä täsmälleen samaa tuotosta. Mukaan se lupaa uusia innovaatioita, jotka auttavat tekemään siitä uniikin kokemuksen. Jonkinlaista kampanjaa ja kilpailullisia elementtejä on myös kiusoiteltu, kun taas battle royale -menoa silti ei kannata odottaa.

Mistään ilmaispelistä ei ole myöskään kyse. Turtle Rock lupailee, että tulossa on nimenomaan niin sanottu premium-hinnoiteltu AAA-luokan nimike. Mikromaksuja siihen ei ole toistaiseksi suunniteltu, mutta kehittäjä ei ole poissulkenut mahdollisuutta niiden lisäämiseen osana pelin julkaisun jälkeistä tukea.

Työn alla Back 4 Blood on ainakin aluksi pc:n lisäksi Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Varsinaisia tarkempia yksityiskohtia on odotettavissa myöhemmin tulevaisuudessa. 

Left 4 Deadin lisäksi Turtle Rock Studios tunnetaan tätä nykyä parhaiten metsästysräiskintä Evolvesta

Lähde: Turtle Rock Studios

Lisää luettavaa