Onko koneestasi uuden sukupolven natsijahtiin? Wolfensteinin pc-suositukset julki

Pelataksesi Wolfensteinia pc:llä, vaatii peliltä sinulta ainakin 50 gigaa kovalevytilaa. Uuden sukupolven konsoleilla tilanne on lähes vastaava.

2.5.2014 15:21

Julkaisija Bethesda on antanut osviittaa siitä, mitä Wolfenstein: The New Order tulee vaatimaan pyöriäkseen pc:llä. Ohesta löytyvä lista on yhtiön mukaan aikalailla vähimmäisvaatimus sille, että peli tuntuu tietokoneilla ”uuden sukupolven kokemukselta” 60 ruutua sekunnissa pyörivällä ruudunpäivityksellä varustettuna. 

Suositukset ovat:

  • Käyttöjärjestelmä: 64-bit Windows 7/8
  • Suoritin: Intel Core i7 tai AMD:n vastaava
  • Keskusmuisti: 4 Gt RAM
  • Kiintolevy: 50 Gt vapaata tilaa
  • Näytönohjain: NVIDIA GeForce 460, ATI Radeon HD 6850
  • Steam-aktivointi vaadittu

 

Myös The New Orderin konsoliasennuksista on jaettu samalla yksityiskohtia. Bethesda on varmistanut, että Xbox Onella sekä PlayStation 4:llä pelin asennuskoko on noin 47 gigatavua, kun PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä peli vaatii vuorostaan noin kahdeksan gigaa vapaata kovalevytilaa. Xbox 360:llä peli toimitetaan myös neljällä levyllä.

Mikäli pelin ostaa PlayStation 3:lle suoraan PlayStation Storesta, on kovalevyltä löydyttävä kaikkiaan 17 gigaa vapaata tilaa.

Kaupoissa Wolfenstein: The New Order nähdään toukokuun 20. päivä. Aiemmin viikolla pelistä julkaistiin uusi traileri, joka väläytteli hieman pelin tarjoamia erilaisia etenemisvaihtoehtoja.

Lähde: Bethesda Blog

Lisää luettavaa