Onko farssin jälkeen enää paluuta? Kritiikin kohteeksi joutunut Peter Molyneux julkaisi uusimman pelinsä

Peter Molyneux'n uusin peli The Trail on julkaistu lännessäkin asti virallisesti. Siitäkin huolimatta, että tämän edellinen peli Godus on vieläin kesken.

5.11.2016 11:28

Brittistudio 22Cansin uusin peli The Trail on löytänyt virallisesti tiensä nyt myös länsimaihin asti. Peli oli jo ensimmäistä kertaa bongattavissa alkusyksystä Filippiinien App Storesta, mutta nyt se on napattavissa ilmaiseksi ihan Suomessakin asti niin iOS- kuin Android-laitteillekin.

The Trailin lataamalla pelaajien eteen avautuu matkailua, kaupantekoa ja rakentelua tarjoava pelikokemus. Seikkailu käynnistyy patikointimatkana läpi nättien ympäristöjen, mistä kuitenkin etenemällä tarkoituksena olisi alkaa kartuttaa omaisuuttaan ja löytää hyvä paikka aloilleen asettumiselle.

Työstämässä The Trailia on ollut pitkäaikainen kehittäjäkonkari Peter Molyneux, joka muistetaan varsinkin Populouksen ja Dungeon Keeperin kaltaisten sarjojen luomisesta. Nykyisellään kaikkia miehen töitä varjostaa tosin tämän edellispeli Goduksen tila. Vielä vuosia pelin Kickstarter-kampanjansa ja suurien lupausten jälkeen peli kun ei edelleenkään ole valmis tai tilassa, jota fanit olisivat odottaneet.

Lisää luettavaa