Onko Capcomilta tulossa lisää Disney-pelejä?

Uunituore DuckTales Remastered ei välttämättä jää ainoaksi uusintaversioiksi, sillä Capcomilta huhuillaan muidenkin klassikoiden saavan HD-kohtelun.

19.8.2013 05:16

Nostalgiannälkäiset saanevat tulevaisuudessa lisää aihetta iloon. Uunituoreen uusintaversio DuckTales Remasteredin jälkeen Capcom suunnittelee palauttavansa muitakin entisaikojen Disney-pelejä parrasvaloihin. Tietoa on ainakin tihkunut tähän suuntaan yhtiön sisältä.

Capcomin tuottaja Rey Jimenez vihjasi asiasta Capcom Unity -keskustelupalstalla kommentoimalla, että lisää tulee todennäköisesti, jos DuckTales Remastered myy hyvin. Aiemmin Jimenez on kertonut, että seuraava looginen askel olisi Tikun ja Takun tähdittämä Chip ’n Dale Rescue Rangers.

HD-versioilla on varsin herkullista spekuloida, sillä Capcom työsti 8- ja 16-bittisinä aikoina useita mainioita Disney-pelejä, kuten DuckTales 2, Darkwing Duck, TaleSpin, Aladdin ja Goof Troop.

DuckTales Remastered julkaistiin viime viikolla pc:lle, PS3:lle ja Wii U:lle. Xbox 360 -versio saapuu syyskuun 11. päivä.

Lähde: Capcom Unity, Nintendo Life

Lisää luettavaa