Onko Angry Birds Epic nyt niin eeppinen? Katso pelikuvavideo

Rovion uutuuspeli Angry Birds Epic on julkaistu nyt valikoiduissa testimaissa. Samalla pelistä julkaistiin pelikuvatraileri.

17.3.2014 20:07

Rovion uudesta Angry Birds Epic -pelistä on julkaistu ensimmäinen pelikuvatraileri. Vihaisten lintujen seikkailut roolipelimekaniikkojen keskelle heivaavasta Epicista saadaankin lyhykäisellä trailerilla jo pikainen kuva varsinkin taistelujen osalta, joskin vilahtaapa ruudulla myös palanen maailmankartastakin.

Rovion virallisen blogin mukaan ilmaiseksi pelattava Angry Birds Epic tarjoaa taistelujen ohella koettavaksi tietenkin myös hahmonkehitystä, mutta lisäksi vielä hieman muunlaisiakin kehittämismahdollisuuksia. Tärkeää roolia seikkailussa vaikuttaisi varsinkin näyttelevän varusteiden takominen, mitä Roviolla uskalletaan kutsua rikkaaksikin mekaniikaksi.

Jonkinlainen ”mahtava” tarinakin mukana on.

Tänään Angry Birds Epic on saatu julkaistua nyt Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Muu maailma saa osansa pelistä, kun Rovio on kerännyt tarpeeksi palautetta ja kehitysideoita kyseisistä maista ja hionut peliä niiden mukaisesti.

Lähde: Rovio

Lisää luettavaa