Ongelmien riivaama EA:n korispelisarja pyrkii jaloilleen parannuspäivityksillä

Vuosien odotuksesta huolimatta EA:n korispeli NBA Live 14 ei ole miellyttänyt pelikansaa. Korjauksia pitäisi kuitenkin olla luvassa.

24.11.2013 04:00

Toistuvien peliperuutusten myötä peräti kolmen vuoden tauon pitänyt Electronic Artsin NBA Live -koripallopelisarja on tehnyt tänä vuonna paluun. Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle jo muutamissa maissa julkaistu NBA Live 14 ei ole kuitenkaan saapunut järin juhlallisissa merkeissä, sillä sekä pelaajat että peliarvostelijat ovat ehtineet lytätä teoksen kovin sanoin.

Pelin vastaava tuottaja Sean O’Brien onkin nyt NBA Liven kotisivuilla julkaissut osin varsin anteeksipyytelevän kirjeen, jossa mies myöntää pelin saaman palautteen olleen hieman muuta kuin EA toivoi. Korjatakseen tilannetta O’Brien on luvannut peliin joukon päivityksiä, joiden pitäisi vastata varsin suoraan pelaajien antamaan palautteeseen.

Ensimmäisten paikkausten aikana EA pyrkii erityisesti parantamaan tapaa, jolla NBA Live 14 opettaa pelaajille kontrollinsa ja mekaniikkansa. Pyrkimyksenään keventää pelin aloituskynnystä ovat kehittäjät lisäksi julkaisemassa nettiin myös joukon apuvideoita pelaajia tukemaan.

Toinen jo tähän mennessä mainittu korjaustoimenpide koskee pelin ulkoasua. O’Brienin mukaan luvassa on sekä parempia animaatioita että ylipäätänsä näyttävämpää grafiikkaa tulevien kuukausien aikana.

NBA Liven poissaolon aikana korispelimarkkinoita on hallinnut suvereenisti 2K Sports. Pelaaja-lehden arvostelun NBA 2K14:n nykykonsoleiden versioista löytää marraskuun numerosta.

Lähde: EA

Lisää luettavaa