On aika kantaa soittimet näytön ääreen: Rocksmith+ saapuu PlayStationille ja Steamiin

Ubisoftin tilauspohjainen musiikin opetuspalvelu saapuu uusille alustoille kesäkuussa.

8.5.2024 19:28

Ubisoft julkaisee Rocksmith+ -tilauspalvelun PlayStation-konsoleille ja Steamissa 6. kesäkuuta 2024.

Rocksmith+ -tilauspalvelu, joka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä oppimaan soittamaan kitaraa ja pianoa pelillistetyssä muodossa, julkaistiin PC:lle syyskuussa 2022 ennen saapumistaan mobiilialustoille viime kesänä.

Pelaaja voi käyttää Rocksmith+-pelissä kitaran opettelussa Ubisoftin mukaan mitä tahansa akustista kitaraa, sähkökitaraa tai bassokitaraa. Pianon soitosta kiinnostuneet voivat puolestaan käyttää pianoja, koskettimia tai MIDI-ohjaimia johdolla varustetun MIDI-liitännän kautta tai puhelimensa tai tabletinsa mikrofonin kautta.

Ubisoftin mukaan pelaaja voi opetella kappaleita omassa tahdissaan personoidun reaaliaikaisen palautteen ja muokattavien harjoittelutyökalujen avulla. Kehittäjien mukaan pelin kappalevalikoima laajenee tulevaisuudessa, ja viimeaikaiset lisäykset ovat sisältäneet hittibiisejä The Smashing Pumpkinsin, Green Dayn ja Dream Theaterin kaltaisilta kokoonpanoilta.

Palvelua voi Ubisoftin mukaan testata ilmaiseksi rajoitetulla kappalevalikoimalla, oppitunneilla ja ominaisuuksilla seitsemän päivän ajan pelaajan aktivoidessa 12 kuukauden mittaisen jäsenyyden.

Soittamisen lisäksi pelaaja voi myös viritellä kitaraansa Rocksmith+-verkkosivustolla tai lataamalla ilmaisen Rocksmith Tuner -sovelluksen iOS:lle tai Androidille.

Rocksmith+ on saatavilla kesäkuussa tapahtuvan PlayStation- ja Steam-julkaisun lisäksi PC:lle, iOS:lle ja Androidille.

Lähde: Video Games ChronicleUbisoft

Lisää luettavaa