Omat kilparadat pystyyn! Näin uusi Hot Wheels -kaahailu mahdollistaa omien kenttien rakentamisen

Vuoristoratakaahailu ei rajaudu tietenkään vain valmiilla radoilla tapahtuvaan ajeluun.

12.7.2021 18:12

Syksyllä arcade-kaahailijoita odottavan Hot Wheels Unleashedin yksi keskeisimmistä ominaisuuksista on saanut viimein laajamittaisemman esittelynsä. Kyseessä on tietysti pelin rataeditori, joka päästää rakentamaan omia kisoja Hot Wheels -lelubrändille ominaisia rakennuspalikoita käyttäen.

Unleashedia työstävän italialaiskehittäjä Milestonen mukaan pelistä lyötyvä ratatyökalu on sama, joilla sen viralliset kentät ova myös saaneet syntynsä. Studion suunnalta kerrotaankin, että editori on ollut reilun kahden vuoden työn tulos, ja että sen on määrä olla erittäin helppo väline dynaamisten mutta myös ennalta-arvaamattomien luomusten rakentamista varten.

Rakentelu koostuu niin erilaisten ratamoduulien, objektien kuin tausta-alueiden hyöyntämisestä, joita on määrä päästä yhdistelemään keskenään melko vapaamuotoisesti. Tietysti luomuksiaan pääsee myös vielä jakamaan muiden pelaajien koettavaksi.

Videomuotoisesti rataeditoriin voi tutustua oheisilla videoilla.

Hot Wheels Unleashed tuodaan Xbox Seriesille, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle 30. syyskuuta.

Lisää luettavaa