Olympiakuume kasvaa jo! Ensi vuoden suurta urheilutapahtumaa juhlistetaan neljällä virallisella pelillä

Sega on tarjoamassa neljää olympiapeliä Tokion ensivuotisten kesäolympialaisten kunniaksi.

30.3.2019 23:29

Ensi vuonna on taas kesäolympialaisten aika, mutta videopelien parissa urheilujuhlallisuuksiin voi ottaa varaslähdön vielä tämän vuoden puolella. Olympialaisten pelioikeuksia jälleen kerran hallussaan pitävä Sega on julkistanut peräti neljä urheilutapahtumaan sidoksissa olevaa peliä, joista yksi on tupsahtamassa ulos jo tulevan talven aikana.

Kyseinen peli on Switchille matkaava Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. Marion ja Sonicin aiempien olympiapelien tavoin se kokoaa siis yhteen taas joukon erilaisia olympialajeja, jotka on teemoitettu etäisesti Nintendon ja Segan suosikkisarjojen mukaan.

Toinen isompi olympialaispeli on Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game, joka on tulossa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle ensi vuonna. Siinä pelataan lähempänä oikean elämän tunnelmia ja päästään luomaan muun muassa oma urheilija, mutta samalla ensimmäisen videon perusteella meno vaikuttaisi painottavan enemmän arcade-henkisempää pelaamista kuin monet muut aiemmat olympialaispelit.

Muut kaksi Segan peliä ovat Marion ja Sonicin uuden Switch-urheilun pohjalta tehty kolikkopeli sekä iOS:lle ja Androidille tehty vastaavanlaiseen ideaan nojaava Sonic at the Olympic Games -peli. Molempien pitäisi ilmestyä ensi vuonna.

Ensivilaus peleihin on nähtävillä Segan fiilistelevällä julkistustrailerilla.

Lähde: Sega

Lisää luettavaa