Olympiakuume iski Overwatchiin – uusi pelitila ja varusteita nyt tarjolla!

Olympialaiset saapuivat jo Overwatchiin uusien erikoisasustein ja erikoisen Brawl-tilan muodossa.

2.8.2016 19:25

Rion olympiakisat käynnistyvät tällä viikolla, eikä Blizzard-räiskintä Overwatch ole aikeissa jäädä kaaoksesta paitsi. Peliin on nyt tiistaina rantautunut uusi Lúcioballiksi kutsuttu Brawl-tila, jossa kaksi pelkistä Lúcioista koostuvaa kolmen hengen joukkuetta ottavat mittaa toisistaan Rio de Janeirossa pelattavassa pallopelissä.

Myös tästä päivästä alkaen Overwatchissa on ansaittavissa lisäksi uusia varustelaatikoita, jotka tarjoavat kerättäväksi kokonaisen joukon uusia kosmeettisia herkkuja, kuten asusteita, ikoneita ja maalauksia. Uudet erikoisvarusteet ovat saatavilla aina elokuun 22. päivään asti, mikä näyttäisi olevan myös ainakin jonkinlainen takaraja Lúcioballinkin peluulle.

Suunnitelmana Blizzardilla on tehdä vastaavia ”kausittaisia” tempauksia jatkossa useamminkin. Yhtiö ei ole vielä valmis kertomaan jatkosuunnitelmistaan erityisen tarkasti, mutta se on luvannut, että myös tulevilta kausitapahtumilta voidaan odottaa Overwatchiin vielä niin uusia varusteita, tiloja kuin karttojakin.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Lisää luettavaa